Színészek régi vágásban - 4. kör

2014. február 11. - Jasinka Ádám

 Az erre a bejegyzésre választott színészről pályakezdő sorozatot nem igazán találtam az interneten, ezért egy viszonylag újabb, de mégis régi szériából választottam feladványt hozzá.

 A színészről annyit érdemes tudni, hogy sok ausztrál sorozatban játszott, s noha nem volt ismeretlen, a népszerűséget mégis egy amerikai nyomozós hozta meg neki. A világ második leghosszabb ideje képernyőn levő gyermekműsorának egyik vendég műsorvezetője is volt, ami lehet, hogy derogálna egyeseknek, de Ausztráliában, ahogy néztem elég szép hagyománya van. A szinkronos adalék se maradjon ki, érdemes tudni, hogy az első, több epizódos magyar hangja Varga Gábor volt, de a most, Magyarországon is vetített sorozatában Czvetkó Sándor szinkronizálja. A képet és a megfejtést a tovább mögött találjátok.

SzRVMP2.png

A megfejtés fehérrel: Matt Passmore, aki többek között a McLeod lányai és a Glades - Tengerparti gyilkosságok című sorozatokkal lett népszerű.

SzRVMP.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása