A nagy duett-plakát

2014. február 06. - Jasinka Ádám

 A TV2 az első évad után ismét a főadón tűzi műsorra ezt a celebes realityt, ópárdon, showműsort, amiben énekesek és énekelni nem tudó magyar celebritások duett formájában versengenek a nézők kegyeiért. A zsűri a három szezon alatt változatlan maradt, azaz Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor alkotja az ítészgárdát. A versenyzők viszont most először szimpatikusak a számomra, és nincs olyan versenyező, akitől felállna a szőr a hátamon.

 A duettpárosok: Csepregi Éva és Joshi Bharat, Cserpes Laura és Gesztesi Máté, Dolhai Attila és Pokorny Lia, Hien és Cooky, Király Viktor és Majoros Hajnalka, L.L. Junior és Sarka Kata, Nótár Mary és Fekete Laci, Oroszlán Szonja és Kárász Róbert, Radics Gigi és Hujber Feri, Sipos Péter és Csisztu Zsuzsa.

anagyduett.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása