Vázlatrajzok A Simpson családhoz

2014. január 23. - Jasinka Ádám

 A Simpson család az egyik legrégebb óta képernyőn levő animációs sorozat a maga 25 évadával, 540 epizódjával, mozi- és rövidfilmjeivel. A legendás szereplőket nagyon sokan ismerik és kedvelik, viszont azt kevesen tudják, vagyis szerintem kevesen tudják, hogy az első rajzokat, részeket a magyar származású Csupó Gábor (Arlene Klasky-val közös) animációs filmstúdiójában készítette többek között David Silverman. A Klasky-Csupó stúdiót azért is érdemes megemlíteni, mivel olyan rajzfilmsorozatokat is készítettek, mint a Fecsegő tipegők vagy a Thornberry család.

 David Silverman-t viszont azért emeltem ki, mert a Twitteren megosztott olyan érdekes és lenyűgöző rajzokat, amiket kézzel készített A Simpson család első epizódjaihoz vázlattervként. A galériát a képre kattintva nézhetitek meg.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása