Emlékeztető: Grimm

2014. január 23. - Jasinka Ádám

 A TV2 a főműsoridős variálás után kapta az ívet, hogy a 21:40-es Jóban rosszban miatt kiszorulnak az import sorozatok késő estére, amikor a dolgozók és tanulók már nem tévéznek. Illetve azért is megszólták a csatornát, mert a magasztalt amerikai sorozatok helyett saját gyártást mernek adni a legnézett műsorsávokban. A TV2 a hétfői és a szerdai főműsoridőt leszámítva nem igazán adott sorozatot, ha pedig mégis vetített, akkor éjfél körül, ami nem mondható nézőbarát időpontnak. Az érdekes azonban az, hogy egy közepes vagy nagy nézettségű saját gyártás után, ha az később is van, mint a nézők megszokták, nem kapcsolnak el a tévézők hajlobogva. Azaz, ahogy az RTL Klub-nál is, a tíz órakor képernyőn levő szériát is megnézik annyian, hogy megérje sorozatozni.

 A Jóban rosszban nézettsége ugyan nem olyan jó, mint az előző szezonokban, de abban a műsorsávban tud 500-700 ezres nézőszámot, ahol az NCIS csak 500, random filmek pedig 200-300 ezreset. A saját gyártású sorozat nézettsége pedig jó felvezetés egy import sorozatnak, ezért a TV2-nél variálnak, de sorozatok szempontjából jó irányba.

 De, hogy ne térjünk el a bejegyzés tárgyától, a részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok. A Grimm harmadik évadát az előzőhöz képest előkelőbb műsorsávban mutatja be a csatorna, ráadásul csütörtökön, amikor az RTL Klub nem sorozatozik.

TV2: Grimm 3x01 22:45

Grimm.png

Hétfő:
22:40: NCIS (ism.)
23:40: Elit egység

Kedd:
22:40: NCIS (ism.)
23:40: Zsaruvér

Szerda:
22:40: film

Csütörtök:
22:40: Grimm
23:40: Célkeresztben

Péntek:
22:40: film

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása