Itt vannak a 24 új évadának részletei

2014. január 14. - Jasinka Ádám

 Nem hazudok, ha azt mondom, az egyik legnagyobb tévés hír volt az tavaly, hogy a FOX berendelte a 24 kilencedik évadát. Ez azért is nagy dolog, mivel az egész történetet lezáró mozifilm a forgatókönyvek és rendezők ellenére se készült el, s a rajongók bizony jogosan bosszankodtak. De őszintén, a tizenkét részes etapnak jobban örülök, mint egy másfél-két órás filmnek. Az pedig csak hab a tortán, hogy alapszereplőket és készítőket sikerült megszereznie a FOX-nak, köztük az egyik kitalálót, Robert Cochran-t, Manny Coto-t, Evan Katz-ot és Howard Gordon-t.

1507032_10151806221277251_1126576549_n.jpg

 Az új évadról annyit tudunk, hogy a nyolcadik szezon után négy évvel fog játszódni, amikor is Jack Bauer még mindig szökésben van, azonban már nem az Amerikai Egyesült Államokban, hanem az Egyesült Királyságban, Londonban él. Chloe kilépett a CTU-ból, de egy olyan szervezetnek, azon belül is, egy olyan hackerekből álló csoportnak a tagja, ami hasonlít a terrorista-elhárító egységhez.

 Azonban nem csak Kiefer Sutherland és Mary Lynn Rajskub lesznek a visszatérő szereplők, mivel Kim Raver (Audrey), William Devane (James Heller) és Judy Davis is szerepet kapott az új szezonban, utóbbi, egy közismert terrorista özvegye lesz. David Fury (az egyik executive producer) a Twitter-en azt írta, hogy az elnök olyan karakter lesz, akit már láthattak a nézők korábban a sorozatban. A kilencedik évad dupla részes premierrel kerül képernyőre május ötödikén. A szezon mivel nem huszonnégy epizódból fog állni, sokan felszisszentek, hogy mégis hogyan lesz így 24 a 24. A készítők azt nyilatkozták, hogy a tizenkét epizód ugyanúgy fogja, valós időben követni az eseményeket, mint az előző évadokban, és ugrálni csak a részek között fognak, kihagyva a történet szempontjából kevésbé lényeges információkat. A tovább mögött megnézhetitek a londoni forgatásra készített díszlet makettjét.

24LADmakett.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása