Jön A Nagy Duett új szezonja

2013. december 07. - Jasinka Ádám

 A TV2 úgy látszik átcsoportosította a saját gyártásra szánt pénzeket, mivel a jövő évre nem kevesebb mint három show műsort tervez. Nem is az a meglepő, hogy ebben látják a jó nézettséget és ezért költenek is rájuk, engem inkább az lepett meg, hogy saját produkció terén milyen különbségek vannak a tavalyi/idei és az idei/jövő évi TV2 között. Talán jó döntés volt az új programigazgató?

 Persze tudjuk, hogy nem csak ő dönt az induló műsorokról, de a csere óta azt kell, mondjam, a TV2 jó irányba halad, s kilépni látszik az RTL Klub árnyékából. Ez pedig nem csak a nézőknek és a csatorna dolgozóinak, befektetőinek jó, hanem az olyan embereknek, akik azt szeretnék, hogy nézettségben és saját gyártásban is harcoljanak egymással a kereskedelmi tévék.

anagyduett.PNG

 A TV2 a jövő évre bejelentette, hogy elindítják Az Ének Iskolájának második szezonját, ami a brutálisan jó nézettséget látva nem meglepő. A zsűri változatlan felállásban – Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor – keresi azokat a tehetséges gyerekeket, akik a korhatár miatt nem indulhatnak, vagy nem akarnak indulni a nagy show-kban. A műsorról lehet vitatkozni, lehet azt mondani, hogy szirupos, giccses, de azt nem lehet elvitatni, hogy sikeres és a magyar tévés piacon újító formátum.

 A másik reality, ami kvázi kezdi a csatorna show-hullámát (február 9-én) A Nagy Duett lesz szintén változatlan zsűrivel – Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor – és változatlan műsorvezetőkkel – Liptai Claudia és Till Attila. Az új évadot amúgy a Sztárban Sztár döntőjében jelentette be Friderikusz Sándor, aki úgy néz ki a TV2 egyik meghatározó arca lesz, hiszen idén két reality-t is vitt és jövőre is vezeti a gyerektehetség-kutató műsort.

 A csatorna nagy dobása persze a Rising Star lesz, amit szintén a Sztárban Sztár döntőjében harangoztak be. Az izreali formátumot a világ számos országa megvette már, többek között az amerikai ABC televízió is, hiszen forradalmasíthatja a szavazást azzal, hogy SMS helyett egy mobil alkalmazással lehet az énekesekre voksolni.

 A TV2 műsorstruktúrájáról mellékesen megjegyzem, hogy a show műsorok mellett csinálnak egy magánnyomozókat szerepeltető dokureality-t és Az élet show-ja címmel civilekkel is készítenek napi valóságshow-t.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása