Hírek

2013. október 27. - Jasinka Ádám
  • Az ABC egyből tíz részes sorozatnak rendelte be az ausztrál Secrets & Lies feldolgozását. A történet középpontjában egy családos férfi áll, aki egy fiatal fiú meggyilkolásának a fő gyanúsítottja. A krimisorozat pikantériája az, hogy Ausztráliában még képernyőre se került az eredeti széria. Az alapfelállás egyébként hasonló a Broadchurch-éhez, aminek szintén készül amerikai feldolgozása, csak a FOX-ra, az egyik eredeti szereplővel.
  • FOX-premierek: Az American Idol tizenharmadik évada dupla első résszel kezd január 15-16-án. A The Following második szezonja január 20-án, a Rake című új sorozat január 23-án, az Enlisted január 10-én debütál. Az új vígjáték sorozat, a Survinig Jack tizenhárom rész helyett nyolc epizódos lesz és az Amercan Idol vezeti majd fel.
  • A Vundersőn és Zuperszexi vendége Frei Tamás lesz. A műsoron egyébként változtatnak a készítők és dobják az élő formátumot. Ez érdekes, mivel nekem az improvizált, spontán poénok jöttek be a legjobban, ettől volt az egész szórakoztató, míg a felvett adásrészek hol erőltetettek, hol kínosak és csak ritkán viccesek.
  • Berendelés: BBC: Atlantis (2. évad), BBC Two: Peaky Blinders (2. évad), Bravo: Million Dollar Listing Los Angeles (7. évad), MTV: Catfish (3. évad), Lifetime: Drop Dead Diva (6. évad)
  • Szereplő: Kristoffer Polaha (CSI), Jane Seymour (Back in the Game), Pate Sargent (Once Upon a Time in Wonderland), Craig Robinson (Brooklyn Nine-Nine), Mary Lynn Rajskub, Gilles Marini (2 Broke Girls)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása