Hírek

2013. október 08. - Jasinka Ádám
  • A Dexter sorozatzáró epizódja sokaknak volt csalódás, ahogy a kritikákat és hozzászólásokat olvasom. Nem tudok róla nyilatkozni, mert nem néztem, de a panaszkodóknak itt egy magyarázat. John Goldwyn, a sorozat egyik producere azt nyilatkozta, hogy a Showtime (a csatorna) beleszólt a történet lezárásába. A cikk spoileres.
  • Magyar premier: SuperTV2: King & Maxwell 1x01 10.24.
  • Magyar premier: HBO Comedy: Louis C.K.: Óh, istenem! 11.03.
  • Berendelések: Travel Channel: Bizarre Foods America (6. évad), Dangerous Grounds (2. évad), Hotel Impossible (4. évad), Mysteries At The Museum (6. évad), Chow Masters (13 részes első évad), The Trip: 2014 (egy órás különkiadás) 
  • Szerep: Larenz Tate (The Mindy Project), Laura Wiggins (Intelligence), Sting (The Michael J. Fox Show), Jenna Elfman (The Mindy Project), Jeffrey Tambor (Raising Hope), Beau Garrett (Girlfriend's Guide To Divorce), Ashley Madekwe (Salem), Jennie Garth (Mystery Girls)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása