Hírek

2013. szeptember 20. - Jasinka Ádám
  • Az AMC egy másik sorozatát is elkaszálta, igaz ez nem kimondottan kasza. A Breaking Bad-hez hasonlóan a Mad Men is kettévágott évados befejezést kap. Az első hét rész 2014-ben kerül képernyőre The Beginning, míg a záró hét epizód 2015-ben The End of an Era alcímmel.
  • 20 társasjáték, amit régi tévésorozatok ihlettek.
  • Az ABC sorozatot vett a CSI-szériák alkotójától, Anthony Zuiker-től. Az ötlet neve The Bounty és egy nemzetközi nyomozásról szól, aminek a célja, hogy elkapjanak egy gyilkost.
  • A BBC America két évad után elkaszálta a Copper-t.
  • A FOX hip-hop-os dráma sorozatot vett a Lee Daniels' The Butler alkotóitól.
  • Az NBC sorozatot készít a késő esti beszélgetős műsorok ikonikus alakjáról, Johnny Carson-ról. A projekt alapja Bill Zehme Carson the Magnificent: An Intimate Protrait című műve alapján, amiben képet kapunk a műsorvezető három évtizedes karrierjéről, a nebraskai gyerekkoráról és a reflektoroktól távoli életéről.
  • Az NBC-nek egyébként nem ez az egyetlen új minisorozat-terve, mivel bekérték a Hillary-t (Diane Lane főszereplésével), a Rosemary gyermekét (a könyv alapján), a Rémkoppantókat (Stephen King könyve alapján) és a Plymouth-t.
  • Berendelés: Bravo: Manzo'd with Children, MTV: Ridiculousness (4. évad), Rob Dyrek Fantasy Factory (6. évad), Animal Planet: Alaska Gold Diggers, E!: The Drama Queen, ABC: Esmeralda (A Notre Dame-i toronyőr alapján), Hulu: The Awesomes (2. évad), TNT: Murder in the First (Taye Diggs főszereplésével), Spike TV: King Tut
  • Szerep: Danielle Brooks (Girls), Rita Moreno (Welcome to the Family), Rosie O'Donnell (The Fosters), LeVar Burton (Community), Robert Knepper (The Blacklist), Jon Tenney (Major Crimes), Nathan Lane (The Good Wife), Lea Thompson (CSI), Dana Powell (Modern Family), Taye Diggs (New Girl), Susan Sarandon (Mike & Molly), Beth Riesgraf (Killer Women), Thomas Arana (Intelligence)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása