Hírek

2013. szeptember 05. - Jasinka Ádám
  • A FOX párkeresős realityt rendelt be Ryan Seacrest produkciós cégétől (az American Idol műsorvezetőjétől), amiben huszonegy éves, vagy annál idősebb nők keresik azt, aki kifizesse a számlákat, elvigye őket vacsorázni és megváltoztassa az életét. A műsorban elvileg lesz(nek) celeb(ek) is. A csatorna amúgy bebukott ezzel a fajta reality-vel, mivel se a The Choice, se a Take Me Out nem volt igazán sikeres.
  • Ha már American Idol, bejelentették hogy Harry Connick Jr. lesz a harmadik zsűritag Jennifer Lopez és Keith Urban mellett. Az új ítészek közös képét itt nézhetitek meg.
  • A Glee új, ötödik évadának két részes premierje lesz, amiben a Beatles előtt tisztelegnek. Az első rész Love, Love, Love címe, míg a másodiké Tina in the Sky with Diamonds lesz. A feldolgozott dalokat persze meg is jelentetik CD-n, így aki szeretné külön meg is hallgathatja ezeket a számokat: Yesterday, Drive My Car, Got To Get You Into My Life, You've Got To Hide Your Love Away, Help, A Hard Day's Night, I Saw Her Standing There, All You Need Is Love, Get Back, Here Comes the Sun, Something, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Hey Jude, Let It Be.
  • Az HBO elkaszálta a True Blood című vámpíros sorozatot, így a hetedik évad lesz az utolsó szezon.
  • Jodie Foster House of Cards epizódot (epizódokat) fog rendezni.
  • Az HBO kiválasztotta a harmadik színészt a Game of Thrones-karakter, Gregor Clegane megformálására. Az első évadban Conan Stevens, a másodikban pedig Ian Whyte játszotta, míg a következő szezonra Hafthor Julius Bjornsson kapta meg  a The Mountain becenevű szereplőt.
  • A legtöbbet kereső tévés színésznő Amerikában Sofía Vergara, aki 2012 júniusa és 2013 júniusa között közel 30 millió dollárt vághatott zsebre. Persze nem csak a színészkedésből jött össze a tetemes pénzmennyiség, azt tudni kell, hogy a Modern Család mellett reklámok arca is. A második helyen Kaley Couco és Mariska Hargitay áll 11 millió dollárral. A top20-as listát ezen a linken találod.
  • Az NBC új családi vetélkedőjének, a Wall of Fame-nek Anthony Anderson lesz a műsorvezetője. A nyolc részes műsorban nyolc családnak kell helyesen válaszolnia a kérdésekre, valamint ki kell találniuk, hogy azon hírességek közül, akik szerepelnek a dicsőségfalon (wall of fame), ki adhatta a feltett kérdésre ugyanazt a választ.
  • Behind the Scenes at Downton Abbey címmel könyv jelenik meg, amiben az olvasók bepillantást nyerhetnek a sorozat készítésébe. Ez nem az első DA-s könyv lesz, ugyanis 2011-ben The World of Downton Abbey, 2012-ben pedig The Chronicles of Downton Abbey címmel jelent meg kiadás.
  • Az ABC bejelentette, kik lesznek a Dancing with the Stars tizenhetedik évadának celeb táncosai: Elizabeth Berkley, Corbin Bleu, Brant Daugherty, Bill Engvall, Valerie Harper, Keyshawn Johnson, Christian Milian, Bill Nye, Jack Osbourne, Nicole 'Snooki' Polizzi, Leah Remini, Amber Riley.
  • Szerep: Jason Prietley (CSI:), Dan Stevens (Tomorrow People - hang), Jane Leeves (We Are Men), Jason O'Mara (The Good Wife), Graham McTavish (Outlander), Gary Lewis (Outlander)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása