VideóVízió 3. - A Búra alatt

2013. augusztus 29. - Jasinka Ádám

 A TV2 elkezdte promózni az Under The Dome-ot, igaz, először egy sablonos és hektikus ajánlóval, ami több volt mint amatőr. A tovább mögötti videóban két ajánlót láthattok, melyek közül az első egész jó lenne, ha kihagyták volna az én fületem igazán bántó "teljesen elzáródik" szókapcsolatot. A másik ajánló viszont az, amivel először reklámoztak a sorozatot. Nem értem, hogy miért nem fordítanak időt a teaserekre, a szépen és tudatosan felépített reklámkampányra, miért kell egyből eldurrogtatni olyan közhelyeket, mint gyilkosság, titkok, és összevágni a látványos jeleneteket.

ABA.PNG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emTV.hu · http://emtv.hu 2013.08.29. 14:28:54

"Teljesen elzáródik mindentől?" Ugye ezt a mondatot nem gondolták komolyan? :-D (üdv: Dani)

Flankerr 2013.08.30. 11:08:21

@emTV: Többek között pont az olyan emberek hiányoznak a TV2-től, akik egy ilyet kiszúrnak és visszavágnak a vágóasztalra..

wolfclaw · http://wolfclaw.blog.hu/ 2013.09.01. 09:25:45

@Flankerr: ezért baj,hogy én nem dolgozom ott :-)
süti beállítások módosítása