Hírek

2013. augusztus 21. - Jasinka Ádám
  • A History Channel négy részes minisorozatot rendelt be Houdini címmel. A történet az ismert illuzionistának életéről szól, bemutatják, hogy emelkedett ki a reménytelen szegénységből és lett világhírű. A főszerepet az Oscar-díjas Adrien Brody alakítja.
  • Carter Bays, az Így jártam anyátokkal executive producere, azt nyilatkozta, hogy a sorozatzáró szezonban a közönség megismerheti Robin mostohaanyját. Valamint lehet, hogy képbe kerül az igazi édesanyja is és érdekes problémakör az is, hogy miért szakították meg a kapcsolatot egymással. A producer nem zárkózott el attól, hogy Robin és családja köré felhúzzanak egy spinoff-ot.
  • Magyar premier: M1: A következő! 1x00 09.01.
  • Az ABC megint vett egy Shonda Rhimes-fémjelezte jogi sorozatot - ha egy üzlet beindul. A How to Get Away With Murder középpontjában egy csapat joghallgató és a bűnözőket védő professzoruk áll.
  • A G.I. Joe írói, Paul Lovett és David Elliot, kapj el, ha tudsz-típusú drámát készítenek a FOX-nak. Az egyelőre cím nélküli történet egy zseniális, fiatal politikai hacker aktivistáról szól, akit belekényszerítenek abba a helyzetbe, hogy letartóztatása után a kormánynak dolgozzon.
  • A CSI: A helyszínelők 300. részére visszatér az egyik alapszereplő, Marg Helgenberger. A színésznő a tizenkettedik évadban szállt ki a kultikus helyszínelős sorozatból.
  • Ridley Scott Dirty Jobs-szerű realityt készít Bill Rancic-csal a főszerepben, aki kemény nők és férfiak munkáját próbálja majd ki. A műsorban a jégpáncolon száguldozó kamionosoktól a SWAT-osokig sorba vesznek mindenkit.
  • will.i.am aláírt a brit The Voice harmadik évadára és Tom Jones mellet ő lesz az egyik zsűritag. Az alap mentorcsapatból kiszállt Jessie J és Danny O'Donoghue.
  • Az amerikai sorozatokban jó dolog színészkedni, főleg ha nézett sorozatban szerepel az ember. A legtöbbet a Charlie Sheen-t váltó Aston Kutcher keres, aki 750 000 dollárt zsebel be epizódonként, ami egy évad alatt több, mint tizenhét milliór dollár. A dráma sorozatoknál a legtöbbet az NCIS-szereplő Mark Harmon keresi 525 000 dollárral. De jól keres még a Homeland-es Claire Danes (225 000 dollár / epizód), Michael Weatherly (250 000 dollár / epizód) és Peter Dinklage (150 000 dollár / epizód)
  • Interjú: Sztarenki Dóra, Mike Vogel
  • Szerep: Sarah Clarke (Line of Sight), Dana Davis (High Moon), Peter Macon (High Moon), Demi Lovato (Glee), Henry Simmons (Ravenswood), James McDaniel (The Following), Cynthia Stevenson (Scandal), Timothy Olyphant (The Mindy Project), Jessica Stroup (The Following), Ben Rapaport (Love is Dead), Ed Sheeran (The Voice US), Melanie Griffith (Hawaii Five-0), Judd Nelson (Nikita)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása