Hírek - Hacktion új évad és Vikingek a Viasat3-on

2013. augusztus 15. - Jasinka Ádám
  • Az m1-es krimisorozat, a Hacktion Újratöltve harmadik évadának forgatása nemrég ért véget, aminek során tizenkét részt készítettek el. A csatorna pedig be is rendelte a negyedik évadot, ami szintén tizenkét epizódból áll, és a forgatást el is kezdték a színészek.
  • A Viasat3 tűzi képernyőre a History Channel új, saját gyártású történelmi sorozatát, a Vikingeket. A látványos és hangulatos, kritikák szerint remek első évadot a csatorna ledarálja szeptember tizenharmadikán, tizennegyedikén és tizenötödikén.
  • A Lifetime berendelte a Devious Maids második évadát.
  • Az RTL Klub berendelte a Your Face Sounds Familiar első évadát. A műsorban magyar énekesek öltöznek be legendás előadóknak és megpróbálják leutánozni őket mind hangban, mind mozgásban. A versenyzők között lehetnek nem- és korcserék, azaz egy férfi énekes nem biztos, hogy férfi ikont fog kapni. A produckiókat zsűri értékeli. A csatorna 2014 tavaszára rendelte be a show műsort.
  • Az HBO zöld utat adott David Milch dráma pilot-jának, a The Money-nak. A sorozat a felső tízezerre jellemző gazdagságról és korrupcióról szól, a középpontban a mogullal James Castman-nel, aki erővel irányítja és befolyásolja hatalmas médiabirodalmát és családját. A főszerepben Brendan Gleeson.
  • Az NBC szitkomot rendelt be Colleen McGuinness-től, a producerek között pedig ott van a 30 Rock két meghatározó embere, Tina Fey és Robert Carlock.
  • Az ABC berendelt egy szitkomot Mike Arnold-tól, aminek az egyik producere Ed Helms. A cím nélküli projekt egy tehetséges, de diszfunkcionális nagyvárosi ügyvédnőről szól, aki egy kisvárosba költözik, ahol szembesül azzal, milyen nehéz alkalmazkodni.
  • Szerep: Ian Hart (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.), Nick Jonas (Hawaii Five-0), Talia Balsam (The Good Wife), Rhys Ifans (Trending Down), Dreama Walker (New Girl), Lauren Bacall (Family Guy), Charlie Bewley (Nashville), Janina Gavankar (Husbands), Kid Cudi (Brooklyn Nine-Nine), Eva La Rue (Criminal Minds), Mena Suvari (Chicago Fire), Lindsay Lohan (Eastbound & Down)
  • InterjúJenji Kohan (Orange is the New Black)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása