Kasza Tibor saját műsort kap a SuperTV2-n

2013. augusztus 12. - Jasinka Ádám

 Kasza! címmel vadonatúj, sajátfejlesztésű showműsort indít a SuperTV2. A műsor névadó-házigazdája Kasza Tibi lesz, aki sajátos stílusban boncolgatja majd a hét aktuális híreit, amelyben ismert sztárvendégek is a segítségére lesznek.

supertv2.png

 Augusztus 26-tól Kasza! címmel új, heti show látható a SuperTV2-n. A hétfő esténként tíz órakor kezdődő műsor házigazdája Kasza Tibor. Az énekes A Nagy Duett zsűritagjaként már megcsillogtatta remek humorát, ám mostantól egyórás önálló műsorban brillírozhat. A Kasza! az aktuális bulvárhíreket kommentálja: az első részben Tibi utánozhatatlan stílusában ad új értelmet a történeteknek, az adás második blokkjában pedig meghívott sztárvendégeivel vitatja meg a legizgalmasabb híreket.

"Nagyon örülök a lehetőségnek! Egy igazán újszerű és szórakoztató műsort készítünk azzal a céllal, hogy önfeledt szórakozást nyújtsunk a nézőknek, és persze mi szereplők is jókat nevessünk" – mondta Kasza Tibi, aki nem csupán főszereplőként, hanem gagmanként is tagja az alkotócsapatnak, és nem csak másokat, de saját magát sem lesz rest kifigurázni.

 Kasza! – augusztus 26-tól hétfőnként a SuperTV2-n!

forrás: SuperTV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása