Hírek

2013. július 06. - Jasinka Ádám
  • A Marks and Spencer Downton Abbey ihlette kozmetikai csomagot dobott piacra. A tíz részes készletben vannak szappanok, krémfürdők, rúzsok, balzsamok és illatosított gyertyák. Az Edward-kori stílust idéző csomagolást a sorozat idézeteivel és képeivel díszítették, itt pedig megnézhetitek a készletet.
  • Az RTL Klub megismétli a Revolution múlt heti részeit szombat délután, míg a mostani héten képernyőre került epizódokat vasárnap délután ismétlik meg. Ennek az oka a sajtóközlemény szerint, hogy a nézők jelentős része futball mérkőzést nézett, s nem szeretnék, ha bárki is lemaradna a sorozatról. De persze a gyenge nézettségnek nem az az oka, hogy a sorozat bizony nem jó, vagyis szerintem.
  • A TV2 új, életmód- és stílus magazinműsort készít Stílusvadász címmel. A műsorvezető Dobó Kata.
  • USA-nézettség kedd: Az ismétlésekkel nem foglalkozunk. A FOX táncos reality-je, a So You Think You Can Dance (4,31M, 18-49: 2.0) nem sok nézőt érdekel, de a célközönségnél nyerte a műsorsávja első felét. Az ABC-s fogyókúrás reality-je, a Extreme Weight Loss (3,45M, 18-49: 1.0) szintén közepes nézettséget hozott. Az America's Got Talent (9,32M, 18-49: 2.3) alacsony nézettséget ért el, de a főműsoridő legnézettebb műsora lett. A Big Brother (5,63M, 18-49: 1.8) közepes nézettséget hozott. A kábeles műsorok között a BET tévéfilmje, a Being Mary Jane (4,013M, 18-49: 2.0) nagyon jó nézettséget ért el, és lett a nap legnézettebb kábeles műsora a célközönségnél. A teljes lakosságban a TNT-t Rizzoli & Isles-t (5,895M, 18-49: 1.2) azonban többen nézték.
  • A Husbands című websorozatban vendégszereplni fog Amy Acker is.
  • Jessie J kiszáll a brit The Voice-ból, hogy új albumát tudja reklámozni és turnéra mehessen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása