Hírek

2013. május 28. - Jasinka Ádám
  • A Comedy Central-os Inside Amy Schumer című műsort berendelték második évadra.
  • A FOX egyik új limitált sorozatában, a Wayward Pines-ban fog játszani az Oscar-díjas Melissa Leo. A sorozat Blake Crouch Pine című könyve alapján készül, amire azt mondják, olyan thriller, amin érződik a Twin Peaks hatása. A színésznőnek nem ez lesz az első televíziós munkája, mivel az HBO-s Treme-ben is szerepelt.
  • A DreamWorks szerződést kötött Európa első számű gyerekcsatornájával, a SuperRTL-el, így még több animációs filmet és sorozatot adnak majd a gyártótól.
  • A BBC Jane Austin híres regényének, a Büszkeség és balítélet megjelenésének kétszázadik évfordulójára három részes sorozatot készít a Death Comes to Pemberly című P.D. James könyvből. A krimi történet középpontjában három ikonikus Austin-karakter, Elizabeth Bennet, Fritzwilliam Darcy és Geroge Wickham áll. A három főszereplőt Matthew Rhys (Darcy), Anna Maxwell Martin (Elizabeth) és Matthew Goode (Wickham) alakítja.
  • A Viasat3 új műsort indít, amiben a főszereplő Horváth Szilárd, a TV3 egykori időjósa. A műsor címe Hát te ki vagy?. A húsz részes sorozatban Szilárd emlegy azokhoz az emberekhez, akik az állítólagos barátai a Facebook-on, de egyáltalán nem ismeri őket. Ha ők viszont a barátai szeretnének lenni, akkor egy feladatot kell teljesíteniük. A műsort a csatorna a Viasat Player-re teszi.
  • Interjú: Simon Kornél, Szabó Kimmel Tamás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása