Országos premierként jön a Better Off Ted

2013. május 15. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub szitkomokat főműsoridőben nem szokott adni, így az ilyen műsorait vagy késő este, vagy hétvégén délután vagy a kábeladók főműsoridejébe teszi. Így láthatták a nézők mostanában az Agymenőket, a Míg a halál el nem választ címűt, az Egy rém modern családot és a Jóbarátokat. Utóbbi kettő nem érhetett el jó nézettséget, mivel nem adnak több részt belőle. Az Agymenők viszont újra képernyőre kerül a második évaddal és egy új sorozattal, a Better Off Ted-del, magyar címén Dilinyósok.

Dilinyosok1.Better.Off.Ted1.2009_04.jpg

 Ted Crisp (Jay Harrington) a világ egyik legnagyobb cége, a Veridian Dynamics kutatás-fejlesztési részlegét vezeti, napi feladata képtelenebbnél képtelenebb találmányok kitalálása, megvalósítása és tesztelése. Keménykezű főnöke, Veronica (Portia de Rossi) nem tűr ellentmondást akkor sem, ha a feladat egy fegyverként is funkcionáló tök, szintetikus hús, vagy napelemes sivatagi sütő feltalálása. Ted legfontosabb beosztottjai a két zakkant tudós, Phil (Jonathan Slavin) és Lem (Malcolm Barrett), illetve Linda (Andrea Anders), a csinos, de a cég ellen a maga módján lázadó terméktesztelő, akivel Ted nehézkesen építgeti romantikus kapcsolatát. Ted egyedül neveli kislányát, Rose-t (Isabella Acres), aki egyfajta etikai iránytűként is szolgál a férfi számára, de a Veridian mindennapjaiban még így is nehéz eldönteni, hogy meddig lehet elmenni a profit érdekében.

Forrás: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.05.15. 13:04:20

Szívből ajánlom mindenkinek, különösen aki dolgozott már "multi" környezetben. Az egyik legjobb sitcom, méltatlanul kevés résszel.
süti beállítások módosítása