Hacktion Újratöltve – baki

2013. május 10. - Jasinka Ádám

 A sorozat készítői több kameraállásból dolgoznak és ilyenkor elkerülhetetlen, hogy egyes mozdulatokat, egyes mondatokat többször is felvesznek és a vágószobában készítenek belőle folyamatos, akadozás mentes jelenetet, jeleneteket.

 A Hacktion Újratöltve nem tudom követett-e már el bakikat, de ez a mostani se annyira nagy, inkább hanyagság kicsit. Ugyanis arról van szó, hogy az új főnök ül az irodájában és ír egy papírlapra. Ekkor belép az irodába Szondi, majd a párbeszéd közben leül a székre. Ezt a jelenetet, legalábbis az első részét három kamera állásból vették fel és itt volt egy kis hiba.

 Az első állásban Bauer Éva kezében van a toll és irogat, majd mikor Szondi leül a vele szembeni székre és egy másik állásból látjuk a jelenetet nincs a kezében a toll, holott egy másodperce még a kezében volt. Majd ebben az állásban látjuk, amint felveszi és utána már ügyelnek a vágásra, sőt a szemüveg szárainak összehajtása is bicsaklás mentes. Nem egy nagy hiba ez, de kiszúrható.

vlcsnap-2013-05-10-10h31m58s164.png

vlcsnap-2013-05-10-10h32m42s98.png

vlcsnap-2013-05-10-10h32m56s233.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása