Hírek

2013. május 04. - Jasinka Ádám
  • Az A&E nyolc részes realityt készít az otthon levő apukákról Modern Dads címmel. A sorozatot a Sirens Media készíti, akik a Real Houswives of New Jersey-it is készítették.
  • Interjú: Martin Freeman (Sherlock - Watson)
  • A Crackle bejelentette új műsorait:
    • Comedians In Cars Getting Coffee (2. évad)
    • Extraction
      Műfaj: Akció/Thriller
      A film egy US black ops ügynököt követ végig, aki egy elrontott akció után, amikor is rabokat akartak kiszabadítani egy börtönből, egyedül marad és ki kell jutnia egy tökéletesen védett orosz börtönből, miközben egy fegyverkereskedőt is el kell kapnia.
      Szereplők: Danny Glover, Vinnie Jones, Sean Austin, Joanne Kelly, Falk Hentschel és Jon Foo
      Író és rendező: Tony Giglio
    • Cleaners
      Műfaj: Krimi/Akció (hat epizód)
      Két fiatal lányról szól, akik egy kiképzett gyilkosokból álló csapat tagjai. Az életük viszont rosszra fordul, mikor az autójuk csomagtartójában találnak egy alvó nyolc éves gyereket. Ezzel nem csak a gyilkosokból álló csapat, hanem az FBI célpontja is lettek, akik megpróbálják kiiktatni őket és visszaszerezni a gyereket.
      Szereplők: Emmanuelle Chriqui, Emily Osment, Gina Gershon, David Arquette, Miss Pyle, Nathan Keyes és Clifton Collins Jr.
      Író és rendező: Paul Leyden
    • Play It Forwards (munkacím)
      Műfaj: Zenés dokumentumfilm (hat-nyolc epizód)
      Olyan híres emberekről szól, akik elkezdenek előadni valamit az utcán, hogy támogatást adjanak az iskolai zeneoktatásnak. A készítők a sorozatot rejtett kamerával, be nem jelentett, gerilla módon forgatják.
      Producer: Tony Berg, Kevin Lake, Robert Downey Jr. és Susan Downey
    • Strand Street
      Műfaj: Krimi/Akció
      Producer és rendező: Milo Ventimiglia
    • The Bannen Way (2. évad)
    • Chosen (2. évad)
    • Joe Dirt: The Sequel
      Műfaj: vígjáték
      Író és producer: David Spade és Fred Wolf
      Rendező: Fred Wolf
  • Interjú Shonda Rimes-szal A Grace klinika kilencedik évadának és a Botrány második évadának fináléjáról.
  • USA-nézettség csütörtök: Az American Idol (11,27M, 18-49: 2.6) mind a két korosztrályban kikapott a The Big Bang Theory-tól (16,29M, 18-49: 4.9) és így a CBS-es komédia lett a nap legnézettebb műsora. A Vámpírnaplók (2,17M, 18-49: 1.0) nézettsége csökkent, de a CW aznapi legnézettebb főműsoridős drámája lett. A Two and a Half Men (12,12M, 18-49: 3.2) és a Person of Interest (12,96M, 18-49: 2.4) jól tartotta meg a nézőket, előbbi a célközönségnél, utóbbi a teljes lakosságnál győzött a másikkal szemben. Az egy órás The Office (3,51M, 18-49: 1.8) a nap legnézettebb NBC-s vígjáték sorozat lett. A Grace klinika (8,87M, 18-49: 3.0) a teljes lakosságban és a célközönségnél is nézettebb volt, mint a Botrány. A Glee nézettsége csökkent. A Parks and Recreation (2,99M, 18-49: 1.6) nézettsége növekedett az évadzáróra. A célközönségnél a Botrány (8,07M, 18-49: 2.6) nézettebb volt, mint az Elementary (9,75M, 18-49: 2.0). A Hannibal (2,61M, 18-49: 1.1) nézettsége növekedett, de kevés, szerintem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.05.04. 10:14:57

Extraction, Cleaners: megvettek zsetonra, most jöhet azonnal..:)
A "black ops"-ot én nem írnám nagybetűvel, lévén nem valódi szervezet. Olyan ügynököt (nem csoportot) jelent, aki egyrészt fedettség nélkül dolgozik ellenséges területen, tehát elfogása esetén "letagadják" (lást Mission Impossible), másrészt diverzáns jellegű, "piszkos" feladatot hajt végre: robbantás, emberölés, emberrablás, ilyesmi.

Jasinka Ádám 2013.05.04. 10:29:52

@Flankerr: Köszi, kerestem, de nem sok érthetőt találtam róla. Mindig a Call of Duty-t adta ki, ha beírtam.
süti beállítások módosítása