Oscar-díjas színész játszik a Broadchurch készítőjének

2013. május 02. - Jasinka Ádám

 A Broadchurch, szerintem a legjobb új krimi, alkotója a BBC számára készít egy két részes mini sorozatot az Egyesült Királyságban történet nagy vonatrablásról, annak ötvenedik évfordulójára. Chris Chibnall korábbi munkái között tudhatja a Torchwood-ot, a Camelot-ot és a Doctor Who-t is, szóval a sorozat jó kezekben van.

 A sorozat, a The Great Train Robbery két részben dolgozza fel az 1963-ban megtörtént vonatrablást, amikor egy banda megállította a brit postavonatot és több, mint két és fél millió fontot, mai áron negyven millió fontot raboltak el. Az első részben, aminek a címe The Robbers's Tale, megismerjük a vonatrablás megtervezését és kivitelezését, a második részben, ami A Coppers' Tale címet viseli, pedig nyomon követjük a Scotland Yard munkáját.

 A rablás kitervelőjét, Bruce Reynolds-ot Luke Evans, míg a detektívet, Tommy Butler-t az Oscar-díjas Jim Broadbent játsza. Az első részben Jack Roth, Neil Maskell, Paul Anderson, Martin Compston, Del Synnott és Jack Gordon is szerepel és az epizódot Julian Jarrold rendezi. A második részben Tim Pigott-Smith, Robert Glenister, Tom Chambers, Tom Beard, James Wilby és James Fox is játszik, valamint ezt a részt a Broadchurch rendezője James Strong rendezi.

Forrás: Deadline.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása