Változások a magyar X-faktorban

2013. április 27. - Jasinka Ádám

 Miután Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Nagy Feró is kilépett a műsorból, azaz nem lesznek negyedik ízben is mentorok az RTL Klub kénytelen új zsűritagokat keresni. Geszti Péter szereplése kérédéses, de mivel ő nem mondott olyant, hogy kilépne valószínüleg rá, mint a harmadik szezon győztes mentorára számít a csatorna. A mentori székért pedig a pletykák szerint esélyes lehet Tóth Gabi, Vastag Csaba és a már megcáfolt Kovács Ákos is.

FB5A3354.JPG

 Az első változtatás az előző három szériához képest az lesz, hogy az élő műsorok nem heti egy, hanem heti két adással lesznek képernyőn. Ez a megoldás nem szokatlan, mivel az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban ilyen formátummal kerülnek képernyőre az énekes tehetségkutató műsorok.

 Ennek a koncepciónak a lényege, hogy a szombati élő adásban a versenyzők elő adják a dalaikat, a zsűri értékel majd elindítják a szavazást. A nézők szavazni a két élő műsor között tudnak. Az eredményhirdetésre és a párbajra a vasárnapi élő műsorban kerül sor.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása