Kerekes Éva is csatlakozik a Hacktion-höz

2013. április 22. - Jasinka Ádám

 A Hacktion Újratöltve az eredeti sorozathoz képest változtatott a színész felállásán és ezért csatlakozott a stábhoz Anger Zsolt, Klem Viktor és Erdélyi Tímea is. A sorozatban vendégszereplőként több ismert magyar színművész is epizódszerepet kapott így olyanok is képernyőn szerepeltek, akiket csak színházakban láthatunk, illetve a televízióban csak hallhatjuk őket, mint szinkronhangok. Barbinek Péter, Lux Ádám, Schnell Ádám, Háda János, Gáspár Kata, Bordán Irén, Kálloy Molnár Péter és sokan mások után újabb névvel bővül a lista.

15155_490858650979626_294988064_n.jpg

 A hétfői epizódban két híres embert is láthatunk. Kerekes Éva és Növényi Norbert is szerepelnek a sorozat következő részében. A színésznő nem csak epizódszerepet kap a sorozatban, ugyanis az ő karaktere, Bauer Éva állandó szereplő lesz. Kereskes Évának nem ismeretlen sem a filmes, sem a televíziós szakma. A munka érdekessége, hogy A nyomozó című filmben a művésznő együtt szerepelt a Hacktion Újratöltve egyik főszereplőjével, Anger Zsolttal.

 "Éva feladata lényegében ugyanaz, mint Grétáé (Gubík Ági), fogni Szondit (Anger Zsolt) mindenáron, és megpróbálni mellette nőként érvényesülni. Éva szereti a férfiakat és ezt nem is igyekszik nagyon palástolni."

 Láng István tisztességes bártulajdonos szeretne maradni annak ellenére, hogy bárját az alvilág "védi". Mindez addig rendben is megy, mígnem egy alvilági figurát meg nem ölnek a bárjában. A KÜO dolga, hogy felderítse, ki áll a gyilkosság mögött. - áll a rész ismertetőjében.

Forrás: Hacktion Újratöltve Facebook oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása