Nosztalgia: Uborka - Politikai bábhumor

2013. április 15. - Jasinka Ádám

 A köztelevízió készítette régen ezt a politikát és a politikusokat kifigurázó vígjáték műsort, ami egyszerre volt népszerű és groteszk is. A magyar humoristák jelentős része dolgozott a műsorban és írták a jobbnál jobb poénokat, vicces történeteket. A műsoron dolgozott Illés István, Éles István és több, híres magyar humorista és parodista is. A kifigurált politikai és közéleti szereplőknek pedig olyanok is kölcsönözték a hangjukat, mind Forgács Gábor és Keresztes Ildikó.

 A műsor azonban lekerült a képernyőről a magyar egyesről majd a TV2-n tért vissza bulvár szereplőkkel Uborka Show néven. A műsor azonban a köztelevíziós nézettségét nem tudta megismételni. Az Uborka figuráiról képeket itt találtok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása