Hírek

2013. április 05. - Jasinka Ádám
  • Az Awkward című sorozatban szereplő Jessica Lu is játszik, mint vendégszereplő az ABC egyik új pilot-jában, a Westside-ban. A sorozat két család rivalizálásáról szólna, ha berendelik és a történet hasonlítana a Rómeo és Júlia című Shakespeare műre. A pilot-ban szerepel eddig Odette Annable és Luke Bracey.
  • USA-nézettség szerda: Az American Idol (11,76M, 18-49: 3.1) a teljes lakosságban lett a nap legnézettebb műsora, viszont a célközönségnél csak a harmadik legnézettebb műsor volt. A Survivor (9,25M, 18-49: 2.5) és az ABC-s The Middle (7,22M, 18-49: 2.0) is jó nézettséget ért el, utóbbi növekedett is az előző részhez képest. A nap legnézettebb vígjtáték sorozata, a nap második legnézettebb műsora a teljes lakosságban és az első a célközönségnél a Modern Family (10,88M, 18-49: 4.2), ami nézettebb volt, mint a vele egy idősávban adott Criminal Minds (10,79M, 18-49: 2.8). Az új sorozat, a How To Live With Your Parents (For The Rest of Your Life) (8,44M, 18-49: 2.9) premierje a Modern Family nézettségének köszönhetően is, de jó nézettséget hozott. A CSI: (9,89M, 18-49: 2.1) nézettsége csökkent, a Chicago Fire (6,37M, 18-49: 1.6) pedig stabilan eléri a 6-7M-ós nézettséget. A kábeles műsorok közül az AMC csatorna reality-je, a Duck Dynasty (8,383M, 18-49: 3.7) a célközönségnél a nap második legnézettebb műsora lett.
  • A FOX énekes sorozatában, a Glee-ben vendégszerepel a Sons of Anarchy-ban játszó Katey Sagal, akit a nézők a szintén FOX-os szitkom-ból, az Egy rém rendes család Peggy Bundy-jaként is ismerhetnek.
  • A történelmi sorozatokon dolgozó Tom Hanks (The Pacific - A hős alakulat, John Adams) és Leonardo DiCaprio filmet készít Gorbacsovról az HBO-val. A forgatókönyv vázlatát az X-akták és a Breaking Bad írója és producere John Shiban készíti. A film érdekessége, hogy a Harry Potter filmek egyik rendezője, Mike Newell (Harry Potter és a Tűz Serlege) szintén forgat egy Gorbacsovról szóló filmet, amiben Christoph Waltz alakítja a főszereplőt.
  • Új hírszolgáltatást indít a közmédia MTVA Infó címmel, amiben a nézők a Híradó híreiből és a digitális átállással kapcsolatban olvashatnak információkat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása