Terence Hill sorozata a Story4-en

2013. április 03. - Jasinka Ádám

 A régi bunyós filmek két sztárja Bud Spencer és Terence Hill a filmezés után sorozatozni kezdtek több-kevesebb sikerrel. Bud Spencer az Extralarge, az Őrnagyalok és a Nincs kettő séf nélkül című sorozatokban, míg Terence Hill a Lucky Luke, a Don Matteo és az Alpesi őrjárat című sorozatokban szerepel, melyek közül a Story4 az utóbbit, Terence Hill - Alepsi őrjárat címmel adja.

THAO1.jpg

 Az Alpesi őrjárat egy olasz krimi sorozat, amely az Alpok dél-tiroli részét játszódik. Terence Hill erdész karaktere, Pietro a múltban szenvedélyes hegymászó volt, de miután egy mászás alkalmával tehetetlenül kellett végignéznie felesége halálát, úgy dönt, visszavonul egy hegyi falucskába. San Candido egyszemélyes hatóságakánt mindenki őt tekinti a helyi rendőri szervnek, és mint ilyen, furcsa esetekkel találkozik. Egy napon azonban megérkezik Vincenzo Nápolyból, hogy átvegye a védelmi teendőket. Pietro és Vincenzo nem is különbözhetnének jobban, mégis együtt kell működniük, ha San Candidóban valami történik.

THAO2.jpg

Premier: Story4: 04.14.
Forrás: Story4 Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása