Hírek

2013. március 18. - Jasinka Ádám
  • A The Office amerikai változatából ismert Rainn Wilson szerepelni fog a Bones alkotójának, Hart Hanson-nak új sorozatában, a Backstrom-ban. A sorozat első részét a CBS csatorna rendelte be. A Backstrom a svéd író Leif G.W. Persson regény sorozatából készül, aminek a főszereplője a túlsúlyos, offenzív detektív, Backstrom. Az író Hart Hanson, Leif G.W. Persson és Niclas Salomonsson lesznek. A pilot epizódot Mark Mylord rendezi, a sorozatban pedig Dennis Haybert (24 - David Palmer) és Kristoffer Polaha (Life Unexpected - Nate Bazile) is játszik.
  • Majoros Hajnalka Dundika és táncpárja, Mészáros Máté estek ki a Szombat Esti Lázból.
  • USA-nézettség péntek: A Last Man Standing (6,40M, 18-49: 1.3), az ABC Tim Allen-es sorozata kevesebb nézőt érdekelt, mint az előző héten, de a nézettsége stabil. Gordon Ramsay éttermi átalakítós műsora, a Kitchen Nightmares (3,06M, 18-49: 1.1) nézettsége szintén csökkent a célközönségnél. A Malibu Country (5,52M, 18-49: 1.0) nézettség csökkent mind a két korosztályban. A Touch (2,39M, 18-49: 0.6), Kiefer Sutherland főszereplésével készült sorozat nézettsége csökkent és a nézők a kezdeti 10-12M-ós nézettséghet képest lemorzsolódtak.
  • Magyar premier: m1: Ridikül
  • A Showtime csatorna berendelt egy sorozatot The Vatican címmel, aminek az első részét Paul Attanasio (A House egyik executive producere) ír és amit Ridley Scott rendez. A sorozat producerei Paul Attanasio, Ridley Scott és David Zucker (The Good Wife). A The Vatican egy kortárs thriller lesz spiritualitással és politikával és VI. Sixtus pápa karakterével. A főszerepet, A bukás - Hitler utolsó napjai című filmben Hitlert alakító Bruno Ganz játszta. A sorozatban szerepel még Kyle Chandler, Anna Friel, Sebastian Koch, Matthew Goode és Ewe Bremner.
  • Magyar premier: m1: Hacktion Újratöltve
  • Szulák Andrea és Papp Gergő esett ki a SuperTV2 A Nagy Duett című műsorából.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása