Hírek

2013. március 14. - Jasinka Ádám
  • 15 dolog, amit nem tudtál a The Big Bang Theory-ról.
  • A Disney Csatorna orvosos sorozatot indít gyerekeknek, Dr. Plüssi címmel. Az animációs sorozat célja, hogy a kisgyerekek legyőzzék félelmüket az orvosoktól.
  • A TV2 új tehetségkutató műsorának, Az ének iskolájának két új zsűritagja (tanárja) Szulák Andrea és Szandi. A másik zsűritag Hajós András, a műsorvezető, azaz az osztályfőnök Friderikusz Sándor.
  • USA-nézettség: A sorozatokat ismételték a csatornák, de azért voltak új részek is. Az ABC a The Bachelor-ral (10,42M, 18-49: 3.5 - 10,81M, 18-49: 3.8) nyerte a főműsoridőt mind a két korosztályban. A CW csatorna egyik új sorozata, a The Carrie Diaries (1,03M, 18-49: 0.4) nem ér el jó nézettséget. A FOX-on adott The Following  (8,15M, 18-49: 2.7) stabilan hozza a nézettséget, igaz ismétlések ellen. A kábeles sorozatok között a Dallas (3,56M, 18-49: 0.9) az évad legjobb nézettségét érte el.
  • A sorozat készítője, Rob Thomas a rajongók támogatását kéri, hogy elkészítse a Veronica Mars mozifilmet, ami a Warner Bros.-szal közösön készül. A filmre eddig 2M dollárt gyűjtöttek össze.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása