Hírek

2013. március 07. - Jasinka Ádám
  • Az egyik legkedveltebb televíziós személyiség lett A Dal-nak köszönhetően Novodomszky Éva. Az Ipsos megkérdezte a nézőket arról is, hogy egy-egy műsor szerintük mennyire illik a csatornákhoz. A nézők 83%-a szerint A Dal illik az m1-hez, valamint a top10-be tartozik még a Maradj Talpon!, a Gasztroangyal és a Híradó Reggel is.
  • Az American Idol nézettsége közel sem olyan acélos, mint az előző évadoknál, de jobb nézettséget ér el, mint az X Factor. Az Amerikai Egyesült Államokban, a FOX csatornán képernyőre kerülő énekes tehetségkutató a teljes lakosságban fele annyi nézőt érdekelt, mint a vele párhuzamosan adott NCIS. A demójukat nézve az American Idol egy tizedponttal jobb. A CBS új sorozata, a Golden Boy az első rész után (10,56M, 18-49: 1,8) kevesebb nézőt érdekelt (9,40M, 18-49: 1,6).
  • Új műsorrendet kap az M2. A köztelevízió gyerekcsatornáján nem lesz egész napos adás, műsorszünet éjjel három és reggel hat óra között lesz. Új műsorok is képernyőre kerülnek, mint az új, szórakoztató sorozat a Pasta. Újra adják a Waczak szállót, A Hivatalt és a Kasszasikert.
  • Hajós András is a TV2-höz szerződött. Az RTL Klub konkurens kereskedelmi csatornája a második olyan médiást szerezte meg, aki az RTLII-n volt képernyőn. A csatorna új műsorában, Az ének iskolájában a műsorvezető az RTLII-n a Legyen Ön is Milliomos!-t vezető Friderikusz Sándor lesz. A műsor gyerekeknek szóló tehetségkutató, ahol senki nem esik ki. A zsűri egyik tagja pedig Hajós András lesz, aki az RTLII Heti Hetes című műsorának oszlopos tagja. "Egyébként valóban felvetődött a nevem mint műsorvezető, de sokkal jobban fogom élvezni a tanár bácsi szerepét, ez az, ami nekem való." - nyilatkozta a zenész a Blikknek.
  • Új időpontba kerül A Nagy Duett. A celebéneklős műsor vasárnap fél nyolcról nyolc órára kerül, felvezetésnek pedig egy Rúzs és New York epizódot kap.
  • Forgatási kép az NCIS: Los Angeles spin offjából. Az NCIS: Red című sorozatban a 24-ből és A Grace klinikából ismert Kim Raver mellett sorozatszíneszek is szerepelni fognak; John Corbett, Scott Grimes, Edwin Hodge, Kenneth Mitchell, Gillian Alexy, Miguel Ferrer.
  • A CBS készített egy műsort az angol The Great British Bake Off alapján. Az amerikai verzió címe The American Baking Comeptition, a műsorvezető pedig Jeff Foxworthy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása