Segítség, bajban vagyok! - ajánló

2013. február 18. - Jasinka Ádám

 Az RTLII átalakította a műsorrendjét, és a saját gyártású műsorai (Legyen Ön is Milliomos, Heti Hetes (ism.), Forró nyomon, Gazdálkodj okosan! és a Péntektől péntekig) az Egy rém modern család és a Jóbarátok idősávjába, 19:30-ra kerülnek. Az új sorozatokat 21:30-tól adja a csatorna. A saját gyártús, napi, amatőr szereplős, dokureality sorozata, a Segítség, bajban vagyok! - Az ügyvéd válaszol! A pszichológus válaszol! 20:30-tól kerül képernyőre az RTLII-n.

 A műsor két fontos probléma halmazzal foglalkozik:
- jogi esetekkel
- pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

 Az epizódok témája más és más: biztosítási kártérítés, internetes csalás, szomszédháború, válóperes ügyek, szülés utáni depresszió, munkahelyi zaklatása, alkoholizmus vagy akár tinédzserkori lázadás. Minden epizód olyan mindennapi problémákat mutat be, amik bármely család életében előfordulhatnak. 

 Ebben a sorozatban az izgalmas történeteken túl, a nézők igazi szakemberek, ügyvédek/pszichológusok, elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják. Ezek a szakemberek jelenetről jelenetre segítik a nézőt abban, hogy a történetek mélyebb összefüggéseit is megértsék és támogatást nyújtanak azoknak, akik hasonló helyzeteteket élnek át az életükben. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is.

 A műsor A gyanú árnyékábanhoz hasonló lesz, csak az új sorozatban, az adott epizódban ügyvédi vagy pszichológusi tanácsokat adnak a nézőknek, hogy a hasonló esetekkel, mondjuk munkahelyi problémát vagy iskolai bántalmazást hogyan lehet megoldani. A narrátor Vass Gábor.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása