Gazdálkodj okosan! - ajánló

2013. február 12. - Jasinka Ádám

 Az RTL II-ön Gazdálkodj okosan! címmel jelentkező műsor, egy olyan heti magazin, amely nehéz helyzetben lévő szereplők, családok bevonásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel.

gazdalkodj.PNG

 Az egyes adások egy-egy család, szereplő életét követik másfél-két hónapon keresztül. A bajba jutottakhoz szakképzett adósság-tanácsadók, pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek érkeznek. Áttekintve helyzetüket közösen keresnek megoldásokat. A helyzet rendezése azonban mindig a szereplőn múlik, az ő döntése, hogy mit választ. Ezek persze sokszor drámaian nehéz döntések.

 A műsor jellegében dokumentumriport reality-elemekkel, tanácsadással, számokkal, drámával, feszültséggel és sokszor könnyekkel. Mindez egy átalakító műsor dinamikájával, dramaturgiájával. Az alkotók mindig igyekeznek eljutni a problémák, nehézségek felvázolásától addig a pontig, míg a szereplő ki nem lép addigi élethelyzetéből és a megoldás felé veszi az irányt.

 A műsor állandó riportere Gombos Veronika, Hégető Honorka díjas televíziós újságíró. Tanácsadók: Máhr Zsuzsa és Roboz Zsóka.

 Gazdálkodj okosan! február 21-től minden csütörtök este az RTL II műsorán.

forrás: RTLII Sajtóosztálya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása