Ingyenes az RTLII Most

2013. február 05. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub saját tartalmainak és egyes sorozatainak részeit ingyenes elérhetővé teszi azoknak, akik regisztrálnak az RTL Most honlapján. Az RTLII műsorait regisztráció és pénzösszeg befizetése után lehetett megnézni, ami nagyjából ezer forint volt. Az RTLII műsorai viszont ingyenesen elérhetővé válnak.

 Az RTL Most oldalán, ha az RTLII fülre kattintunk, akkor egy üzenetet látunk. "Az RTL II műsorai 2013. február 18-tól ingyenesen megtekinthetővé válnak, így újabb előfizetésre már nincs mód. Amennyiben nincs érvényes előfizetése, a tartalmak megtekintése miatt kérjük, látogasson vissza február 18-án!"

 Azaz olyan műsorok, mint a Legyen Ön is Milliomos, a Vacsoracsata ismétlései, a Heti Hetes vagy a Forró nyomon ingyen is megnézhetők.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása