Nem vállalta az X-faktor-t az ír származású zenész

2013. január 30. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub Malek Miklós és feltételezhetőleg Keresztes Ildikó, Geszti Péter és Nagy Feró helyére is új mentorokat keres. Malek Mikós maga mondta, hogy nem szeretne több évadot tehetségkutató műsorban, Keresztes Ildikó és Nagy Feró pedig saját zenekarával foglalkozna, ugyanis egy ilyen műsor miatt le kell mondani a fellépésekről is. Geszti Péter az, aki egyelőre úgy néz ki, marad a zsűriben.

 A csatonra most tartja a mentor meghhalgatásokat, amikre híres embereket hívnak el, és megnézik, milyen lenne, mint zsűritag. Egy ilyen meghallgatás közben videókat mutatnak a mentori próbafelvételre hívott embereknek, akiknek értékelni kell azokat. Persze ennél bonyolultabb a kiválasztás módszere és még más szempotokat is figyelembe vesznek a készítők a zsúritagok kiválasztásánál.

 Az ír származású Jamie Winchestert is felkérte az RTL Klub a mentori próbafelvételre, de ő nem akar tehetségkutató műsorban szerepelni. Közösségi oldalán elmondta, hogy meghallgatásra hívta az RTL Klub.

 "Hívtak az RTL Klubból, hogy menjek X-Faktor mentori próba felvételre, de nem vállaltam." A Life.hu-nak a zenész elmondta, miért nem szeretne szerepelni tehetségkutató műsorban; "Nagyon jól érzem magam itt Írországban a nyugiban. Egyáltalán nem hiányzik, hogy nyakig beledobjam magam a magyar bulvár világába. Másrészt egyáltalán nem titok, hogy nem rajongok az ilyen műsorokért. Szerintem nagyon nagy károkat okoztak a magyar könnyűzenei életnek, és főleg az utóbbi pár évben azt látom, hogy nincs annyi tehetséges énekes, mint ahányból sztárocskát faragnak. Most ezek után, ha elmennék egy ilyen műsorba pénzt keresni, nehezen néznék reggelente a tükörbe."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása