Itt vannak a Szombat Esti Láz szereplői

2013. január 28. - Jasinka Ádám

 A műsor sztártáncosai: 
Bálint Antónia, Dundika, Tóth Gabi, Varga Izabella, Vastag Csaba, Győrfi Pál, Istenes Bence és Medvegy Szilveszter.

Lilu.PNG

 A Szombat Esti Láz zsűrije: 
Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Szirtes Tamás, Tihanyi Ákos.

  • Esztergályos Cecília:
    Jászai Mari díjas színésznő, érdemes művész. Táncolt a Pécsi Balettben, később számos rangos színház szerződtette már színészként. Egy született komika, aki egyben kíméletlenül őszinte is.
  • Keleti Andrea:
    Eredményeit nehéz lenne felsorolni, tízszer volt amatőr magyar bajnok, emellett hatszoros profi magyar bajnok, és még hosszan sorolhatnánk. Több mint, 10 000 embert tanított meg táncolni.
  • Szirtes Tamás:
    Kossuth- és Jászai Mari-díjas színházi rendező, a Madách Színház ügyvezető igazgatója. A Csillag születik zsűritagja is volt már, most pedig a Szombati Esti Láz táncosainak produkcióit értékeli! 
  • Tihanyi Ákos:
    A hazai táncélet egyik legkiemelkedőbb alakja. A Madách Színház számos sikerdarabjának koreográfusa. Évek óta a Csillag Születik és az X-Faktor állandó koreográfusa.

csonkaandras.PNG

A Szombat Esti Láz két műsorvezetője: Lilu és Csonka András.

RTLII: Szombat Esti Láz 4x01: 03.09.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása