The New Normal – Színes műanyag világ

2013. január 16. - Jasinka Ádám

 A The New Normal az NBC egyik új vígjáték sorozata. A csatorna a Go On, a Guys With Kids mellett a The New Normal pilotját is, majd a sorozatot is berendelte. Scott Silveri, aki a Jóbarátok (NBC) írója is volt Matthew Perry főszereplésével elkészítette a Go On-t, Jimmy Fallon, aki talk show-t vezet az NBC-n társkészítője a Guys With Kids-nek, szóval az adó saját emberekkel készítetett sorozatokat. A The New Normal-t viszont a Glee (FOX) és az American Horror Story (FX) alkotója készítette Ali Adler-rel.

vlcsnap-2013-01-16-13h55m47s133.png

 Ryan Murphy vígjáték sorozata egy meleg párról, egy lányát egyedül nevelő nőről, az ő nagymamájáról és a meleg pár egyik tagjának munkahelyi alkalmazottjáról szól. Ryan Murphy-től a Glee-ben is látott színes, műanyag hatású díszletek, látványos ruhák és élénk képi világ jellemzi a sorozatot.

vlcsnap-2013-01-16-14h10m04s73.png

 Az első részben a főszereplőnő, Goldie (Georgia King) mamájával és lányával a hátsó ülésen az autóban mennek Goldie férjéhez, Clay-hez (Jayson Blair). A férfi azonban csalja Goldie-t, aki rajtakapja őket és így van oka, hogy elköltözzön és elváljon tőle. Mikor visszaült az autóba, és elmondja a mamájának, hogy mi történt, aki pisztollyal a kezében megy a férfihoz. Eközben Goldie, megfogadva mamája zsörtölődését, hogy nem kezd semmihez, elindítja az autót és lányával együtt elindulnak.

vlcsnap-2013-01-16-13h58m46s202.png

 A meleg pár gyereket szeretne és ezért béranyákat keresnek. A jelentkezők között találnak egy ígéreteset, Gwyneth Paltrow hasonmást. A hölgyet elhívják beszélgetni, s kiderül róla, hogy kapzsi, és azért cserébe, hogy ne dohányozzon képes kérni a pártól luxus dolgokat. A párt a béranyákat közvetítő ember visszahívja, hogy van egy ideális jelölt, aki kimondottan homoszexuális párt szeretne. A hölgy pedig Goldie. Bryan (Andrew Rannells), a meleg pár egyik tagja enged, és azt mondja, hogy a gyerek legyen a barátjáé, David-é (Justin Bartha).

 Goldie a kórházban van, amikor nagymamája odaér. Jane (Ellen Barkin) nem szeretné, ha Goldie egy meleg párnak lenne a béranyája. Jane férje ugyanis meleg volt. Goldie viszont nem hallgat a mamájára. Bryan és David a szívességért, amit Goldie tesz segítenek neki, hogy ügyvéd lehessen, az aki akart lenni.

 A sorozat díszlete, ruhái azok, amik Ryan Murphy-s. Élénk színű díszletek és ruhák jellemzik a sorozatot. A környezet színei is rikítóak. A színészek jók, a karakterek érdekesek. A meleg pár átlagos meleg párként jelenik meg, Goldie az aranyos, életét más városban újrakezdő anyuka, lánya, Shania (Bebe Wood), a Twitterező kislány, a mamája, a parancsolgató és Bryan asszisztense, Rocky (NeNe Leakes), a nagyszájú nő. Ezek átlagosak, jók, de nincs egy olyan karakter sem, ami egy másik sorozatban ne lenne.

Értékelés: A karakterek átlagosak, de a sorozat jó. A karaktereket az írók javíthatják, és a sorozatnak nincs az a hibája, hogy semmilyenek a szereplői. A díszletek nekem furcsán élénkek, és ezért olyan, mintha miden műanyag lenne. A színészek átlagosak a karakterekhez, de az írókon áll, melyik színészt mennyire engednek játszani. A sorozat humora jó, nem nevettem rajta, de jó szórakozás, kicsit drámás, de poénos sorozat.

5/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása