Alan Carr: Chatty Man 9x14

2013. január 15. - Jasinka Ádám

 Alan Carr az egyik kedvenc angol humoristám, akinek egy remek beszélgetős műsora van. Mind a műsor, mind Alan Carr humora egyedi, a sztárvendégekkel pedig mindig megtalálja azt a közös dolgot, amivel el lehet indítani a beszélgetést és a vendégek és a közönség is úgy érzi, mintha a saját lakásában, a saját kanapéján beszélgetnének a vendégek, olyan közvetlenek egymással a műsorban szereplő emberek.

alancarr2.PNG

  • You’re very hot, not in a good way.

 A műsor kilencedik évadának két karácsonyi része is volt, az egyik egy elő karácsonyi, a másik pedig kimondottan karácsonyi különkiadás. A karácsonyi rész is jó volt, de nem tetszett annyira, mint az a rész, amikor Alan Carr Gordon Ramsay-vel főzött.

alancarr.PNG

 A 9x14-es részben Miranda Hart, Sir Ian McKellen, Gordon Ramsay és Kylie Minogue szerepeltek. A műsor egy kis felvezető stand up-pal kezdődött, ahol Alan Carr a brit olimpikonról, Bradley Wiggins-ről is beszélt, majd jött Miranda Hart, a Miranda című brit vígjáték sorozat írója és szereplője.

 Miranda egy beszólással indította beszélgetést, majd Alan Carr kiment a díszletből és behozott egy tortát, mivel a felvételkor volt Miranda Hart születésnapja. Amikor a sztriptíztáncosokra került a téma, hogy milyen meglepetés lehet egy show, a műsorvezető utalt rá, hogy Mirandát letartóztatja egy rendőr, majd megpróbálta letépni magáról a ruhát. A beszélgetés során mutattak részletet Miranda sorozatának új, harmadik évadából, amiben a brit X-faktor zsűritagja, Gary Barlow is szerepel.

 Miranda után A gyűrűk ura és A hobbit filmekből ismert Sir Ian McKellen következett, akivel az új filmről, A hobbit – Váratlan utazásról beszélgettek, majd vetítettek részletet a filmből.

 Alan Carr harmadik beszélgetőpartnere Gordon Ramsay volt, aki a neki kitöltött italról megállapította, hogy vizeletnek néz ki. Gordon beszélt az új sorozatáról is, a Hotel Hell-ről, amit az Amerikai Egyesült Államokban a Fox csatorna vetít. Gordon Ramsay éttermes és főzős műsorairól is beszéltek, hogy milyen sok ilyen műsora van. Alan Carr pedig elgondolkozott rajta, ő is tudna egy ilyen műsort készíteni. Gordon szerint viszont nem lenne alkalmas egy étterem vezetésére. Pincérnek is érdekes lenne, mivel vicces a járása, Alan pedig megmutatta, hogy milyen pincér lenne belőle. Az is érdekes téma volt, hogy Gordon hogyan jön ki a többi televíziós séffel.

 A műsor egyik legviccesebb része az volt, amikor Alan Carr Gordon Ramsay-vel főzött. Gordon Ramsay tényleg főzni akart és főzött is, de nem igazi pulykát készítettek, hiszen Alan Carr beöltözött pulykának. Gordon pedig vevő volt a poénra és elkészítette a pulykát. Alan Carr szeret beöltözni, hiszen egy adásban, amikor a Pet Shop Boys volt a vendég doboz embernek öltözött, a karácsonyi különkiadásban pedig télanyónak. Gordon főzött egyet, Alan Carr pedig pulykát turmixolt alkohollal. Az italt Miranda Hart és Sir Ian McKellen is megkóstolta.

 A műsorban Kylie Minogue énekelt az új albumáról, a Kylie Abbey Road Session-ről.

Értékelés: Jó beszélgetős műsor. Érdekes és vicces sztárvendégekkel, jó műsorvezetővel. Magyarországon is kellene egy ilyen közvetlen beszélgetős szórakoztató műsor. Alan Carr műsorát régen akkor néztem, amikor valamelyik kedvenc előadóm vendégszerepelt a műsorban és énekelt. A Downton Abbey-sek vendégszereplése miatt megnéztem pár részt és tetszik a műsor. A 9x14-es epizód az egyik legviccesebb rész.

8/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása