Sherlock és Watson címmel az Elementary

2013. január 11. - Jasinka Ádám

 A TV2 az idei új sorozatok közül a Chicago Fire-t már képernyőre tűzte, ami nem volt nézettségi siker, és két epizód után az NCIS került vissza a helyére. A TV2 a Chicago Fire-ön kívül az Emily Owens, MD, az Elementary és a Last Resort című sorozatokat is adni fogja.

 Az Emily Owens, MD Meryl Streep lányával, Mamie Gummer főszereplésével készült orvosos sorozat, egy aranyos, narrálós sorozat, aminek a főszereplő karaktere szerethető. A FEM3 01.20-án adja Emily doktornő címmel a The CW sorozatát.

 Az Elementary, az amerikai egyesült államokbeli Sherlock egy jó sorozat. Nem olyan jó, és izgalmas, mint a brit Sherlock, de a CBS-szen adott sorozat ügyei érdekesek és csavarosak. A főszereplő, Johnny Lee Miller és Lucy Liu jó színészek. A TV2 Sherlock és Watson címmel 01.27-én, hét órakor adja a sorozatot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása