Ki nem állhatlak, Adél! Vannak jobbak az X-faktorban...

2012. november 27. - Jasinka Ádám

 Egyszerűen nem érted, mit keres az X-Faktor döntőjében Csobot Adél? Hétről-hétre felbosszant a lány produkciója? Legszívesebben már a válogatáson hazaküldted volna? Jól beolvasnál neki és a rajongóinak? Akkor ne tétovázz: jelentkezz az RTL Klub egyszeri és megismételhetetlen talk show-jába, és legyél Te Adél legelszántabb és legismertebb kritikusa!

 Ez persze az RTL Klub egyik ötlete, hiszen az interneten sokan ekézik a műsort, ezért úgy döntöttek lehetőséget adnak azoknak, akik szeretnék magukat megmutatni és beszólni a mentoroknak vagy a versenyzőknek, ezért egy Mónika Show érzést keltő talk show-val készülnek az X-faktor napra.

 „Van, aki jobb nálad, Gergő! Csöppet sem vagy elájulva Oláh Gergő teljesítményétől? Nem tetszik a hangja, nem kedveled a stílusát, vagy egyszerűen unod a produkcióit? Másnak drukkolsz, és alig várod, hogy Gergő kiessen a versenyből? Akkor ne tétovázz: jelentkezz az RTL Klub egyszeri és megismételhetetlen talk show-jába, és legyél Te Gergő legelszántabb és legismertebb kritikusa!”

 Jelentkezni a következő módon lehet: Írja meg nevét, címét és telefonszámát most az xfaktor@rtlklub.hu címre!

 Szóval ha érzem magadban bátorságot, hogy elmond azt, amit a nézők is gondolnak a műsorról, vagy olyan humoros és frappáns, mint Puzsér Róbert akkor jelentkezz, mondom én. Ezeket a szövegeket egyébként a műsor Facebook oldalán osztják meg.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása