Ultimate Spider-Man - rajzfilmsorozat

2012. november 26. - Jasinka Ádám

 A Disney csatonra készítette az új Pókember szorit a tinédzser Peter Parker-ről a Disney XD adóra. A sorozat rajzolása hasonlít a Fox Kid-en adott (itthon a Cartoon Network-ön vetített) X-men rajzfilmsorozatot. Az Ultimate Spider-Man egy aranyos rajzfilm, ami vicces és izgalmas.

vlcsnap-2012-11-25-19h57m43s7.png

 Az alaptörténet a Pókember történet. Peter Parker viszont nem egyetemre, hanem középiskolába jár és az első részben meg is keresi őt a The Shield-ből Nick Fury, hogy lépjen be hozzájuk. Ez a rajzfilmsorozat nem ad többet, mint egy Pókember film, viszont vicces és jók a poénok.

vlcsnap-2012-11-26-15h44m19s223.png

Értékelés: Nem nyújtanám ismétléssel a bejegyzést, és írnám le a rész történetét, hiszen megismerkedhettünk a Pókember történettel a középiskolás változtatással. A sorozat szépen rajzolt és jók a megoldások, és a poénok. Gyerekeknek jó, értelmesebb, mint a többi mostanában készült rajzfilm. Mondom ezt úgy, hogy az etalon a Micimackó, de ez egy kamasz gyereknek jó mese, rajzfilm.

7/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása