2 Broke Girls - Candy Andy

2012. november 20. - Jasinka Ádám

 A 2 Broke Girls egyszerű és nagyszerű. Imádnivaló és még annál is jobban. Persze, trágár is néha, meg vulgáris, de ennél szórakoztatóbb szitkom nincs számomra. Vannak jók, de a poénok helyett sokszor drámáznak a szereplők, egy régi szitkom már újításképp összehozza a karaktereit, mivel úgy érzi kell a frissítés. Érzések kellenek a sorozatba, az viszont, hogy mindenki mindenkivel összejöjjön, majd a szitkomunk már már kezd hasonlítani a How I Met Your Mother-re vagy más ilyesfajta szerelmi szitkomra. Akkor kell elgondolkoni, hogy a készítők beleuntak a sorozatba és poénilag kifogytak. Nem azt mondom, hogy rossz a How I Met Your Mother, csak nem értem, mi a jó benne, nekem nem tetszik, de ez az én véleményem.

2brokegirls2_2.png

  • Andy vagyok. A boltból. A srác, aki hagyta, hogy elsétálj egy nyalókával a zsebedben.
  • Az nem nyalóka volt, Andy. Csak örültem a látványodnak.

 A 2 Broke Girls második évada nagyon jó, az első se volt poénilag sablonos, és unalmas, viszont a második évad elérte azt, hogy megszeressem a sorozatot, és a szereplőket. Ezzel a sorozat bekerült abba a csoportba, amiben a kedvenceim vannak, és a legmagasabb értékeléssel rendelkeznek.

2brokegirls3_2.png

  • Teljesen tönkreteszem az esélyeimet nála.
  • Nem tetted tönkre. Már rögtön az elején megmutattad neki, hogy milyen jók a nyelés reflexeid.

 A második évad hatodik része volt képernyőn múlt héten és azt kell mondjam ismét egy jó kis részt láthattunk. Egy új szereplőt is kaptunk, aki szerintem később is szerepelni fog, és remélem is. Candy Andy ugyanis jópofa, van egy cukorkaboltja (amiket én a Hey, Arnold óta szeretek) és összeillenek Caroline-nel. May pedig ebben a részben sem fogta vissza azt a humorát, amiért megszerettem.

2brokegirls5_1.png

  • Miért emelted fel a lábad az egekbe? És miért tartod a zuhanyrózsát odalent a...

 Ebben a részben azonban Oleg csak egy szexről szóló poént kapott, és a többi karakter sem volt szövegdús, viszont nem volt rossz a rész. Caroline féltékeny lett az étteremben önfeldten mulató két lányra, Max pedig elvitte barátnőjét ebédelni. Caroline megmosolyogta a Soup Kitchen nevű helyet, mondvám, milyen aranyos név és berendezés, majd mikor látta, hogy a Soup Kitchen valójában Soup Kitchen felháborodott. Ugyanis Max ingyenkonyhára vitte barátnőjét.

 Ez nem bizonyult rossz lépésnek, hiszen itt pillantották meg Candy Andy-t. Max pedig összehozta Caroline-t és Andy-t nem titkon ingyen cukorkák reményében. Caroline gyomra viszont nem bírta az ingyenkonyhán adott ételt és lehányta Andy-t. Persze ez sehol nincs a következő szituáció mögött. Max ugyanis felhívta Caroline-hoz Andy-t, a lány viszont épp kényeztette magát a kádban...

 Andy-nek tetszik Caroline és bement hozzá az étteremben, hogy cikivé tegye saját magát. Ezzel akarta kimutatni, hogy tetszik neki a lány.

Értékelés: Szeretem ezt a sorozatot. Jók a poénok, jók a színészek és az írók is kitesznek magukért. Ebben a stílusban ez a szitkom a legjobb, és van valami varázsa, ami miatt élvezhető. A második évad tökéletesen nyitott, a hangosan röhögős poénok és helyzetkomikumok mind jók voltak, a következő részek érdekesek lettek, azonban most ismét eltalálták, mit kell csinálni.

9/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása