Ezek váltják dr. House-t és a Született feleségeket

2012. november 02. - Jasinka Ádám

 A House és a Született feleségek a nyolcadik évadukkal évadfináléznak és a TV2 szerdai főműsorideje szabad lesz. Azaz érkezhetnek az eddig le nem adott sorozatok, vagy a mostani televíziós évad újdonságai. Elsőre a TV2 semmi érdekeset nem lép. Sőt, a hétfői NCIS: LA-t is lecseréli.

 A House helyére először a Született feleségek évadzárója kerül, majd utána a SuperTV2 már vetített az Ügyféllista. Szóval egy olyan sorozat lesz szerdán este a TV2-n, amit előző héten már adtak a SuperTV2-n. A House helyére viszont a Kettős ügynök című sorozat kerül, aminek eddig három évada van, viszont nem országos premier, hiszen a Viasat3 adta. Hétfőre az NCIS: LA helyére az egy évados Law & Order: LA kerül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása