Újabb szereplő távozik a Barátok Köztből

2012. június 25. - Jasinka Ádám

 Eddig öt szereplőt cserélnek le, írnak ki a Barátok Köztből. A két kisgyereket nagyobb gyerekre cserélik, s a két 18-20 éves fiúkat, nem karakterileg cserélik, hanem színészileg, hiszen ők egyetemre mennek, és a Színművészeti iskola mellett tilos filmezni, sorozatozni, ezért cserélnek. Kertész Géza karakterét kiírják, és idén ősz után már nem lesz képernyőn.

 Most pedig a Berényi András (R. Kárpáti Péter) karaktere búcsúzik jövőre. A nagy változásoknak vérfrissítő hatása is lesz, hiszen a kissé megfáradt sorozat (még mindig az RTL Klub egyik húzó műsora) nem kerül le képernyőről, viszont csökken a nézettsége. A konkurens Jóban Rosszban szappanoperából akció sorozattá avanzsált, és tudjuk a magyar nézők a nyomozós, akciós dolgokat is kedvelik, ezért ott egy jó húzás. A Barátok Közt nem esemény, hanem karakterközpontú sorozat, ezért is frissítenek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása