Hírek

2012. május 31. - Jasinka Ádám
  • Amerikai kábeles rekordot döntött a History Channel új, saját gyártású három részes történelmi sorozata, a Hatfields and McCoys. Igaz törétnetet dolgoz fel, nem kisebb nevekkel, mint Kevin Costner és Bill Paxton. A kábeles rekordot eddig a The Closer vagy éppen a The Game of Thrones tartotta 5-6-7 milliós nézőszámmal. Ellenben most 13,9 millió nézőt vonzott a három részes miniszéria első része, ami magasan rekord. Sőt, országos tévék között is szép eredmény a közel 14 millió néző a sorozatoknál. Többek között sixx-is elmélkedik erről.
  • Cindy Lauper saját sorozatot kapott. Az amerikai WE Network fogja követni mindennapjait. [origo]
  • Jön, június 5-én 22:10-kor a Viasat3-ra a Prime Suspect (New York-i nyomozók). napiVízió
  • 2012. június 25-26-a között rendezik meg a Kamera Korrektúra Televíziós fesztivált, melyre tíz kategóriában lehet nevezeni tudatta az [origo].
  • Új sorozatban kapott szerepet a Homeland sztárnője, Zuleikha Robinson. [origo]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása