Euróvízió 2012 - frissül

2011. december 02. - Jasinka Ádám

 Az MTV Zrt. a tavalyi hatalmas itthoni siker és összefogás után úgy döntött, nem belső választás és utolsó pillanatra hagyott döntés, valamint elmismásolás (nem indulunk - 2010) lesz a dalválasztáskor. Visszatérnek a korábbi módszerre, a nemzeti döntőre.

3 döntő lesz (időpontok még nincsenek). December 20.-ig lehet jelentkezni az előadóknak (Geszti Péter a három X-faktoros csapatával szinte biztos nevez, és Tóth Gabi is). A versenyzőknek olyan dallal kell nevezniük, ami nem hosszabb 3 percnél és se a szövege, se a dal, se együtt a kettő nem jelent meg 2011. szeptember 1-je előtt.

Azért jó választás a 3 döntő az m1 részéről, mert a tavalyi itthoni siker után biztos lesz egy tömeg, amely követni fogja az euróvíziós dolgokat. A másik, ha jól sikerül, neve hazai előadók és jó számok indulnak, fel veheti a versenyt a 2012-es 4. szezont kezdő Csillag Születikkel (mely újítani fog) és a 6. évadát taposó Megasztár (ami szintén megújul) is elindul. Szóval jó tavasz elé nézünk.

Előreláthatólag.

Indul az RTL2 várhatóan egy nagy durranással (Szombat Esti Láz esetleg).

Indul a megújult Legyen Ön is Millimos, és az Egy perc és Nyersz!.

Indul a Csillag Születik 4.

Indul a Megasztár 6.

Folytatódik március 4.-én a Heti Hetes.

Indul a Formula-1 (várhatóan az m1-en).

Indulnak az Euróvizíós magyar válogatók, Kell egy Dal! címmel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása