A szultána sztárjának új török sorozata debütál hazánkban

2018. június 26. - Jasinka Ádám

Április 23-án indult a Sony Max műsorán a Szívhelyzet (Acil Ask Araniyor) című könnyed hangvételű török sorozat. A tévéadón jelenleg is minden hétköznap délután láthatóak az epizódok, azonban hamarosan befejeződik Nisan és Sinan története. A Szívhelyzet ugyanis két rövidke évadból, összesen 64 magyar epizódból áll csupán. A jó hír viszont, hogy a Sony Max a helyére egy vadonatúj török produkciót hoz el.

szerelemre_varva_premier_2.jpgFotó: Sony

Július 20-án, pénteken 18 órakor mutatkozik be, és minden hétköznap látható lesz a Szerelemre várva (Hayatimin Aski), mely 2016-ban debütált Törökországban a Kanal D csatornán. A sorozat főszereplőjét Hande Dogandemir alakítja, aki A szultána második évadában játszotta Turhan szultánát, az egyik meghatározó szereplőt. A férfi főszerepet Serkan Cayoglu formálja meg, akit idehaza eddig csak a Kuzey Güney - Tűz és vízben láthattunk pár epizód erejéig.

A történet központi alakja Gokce (Hande Dogandemir), egy fiatal, harmincas éveiben járó, egyedülálló nő, aki reklámszakemberként dolgozik Isztambulban. Körülötte mindenki megtalálta már az igazit; barátnői sorra mennek férjhez, de nővére és húga is sikeresek a magánéletben, így Gokce egyre inkább vesztesnek érzi magát. Ráadásul fülig szerelmes főnökébe, a jóképű, művelt, gazdag családból származó Demirbe (Serkan Cayoglu), aki viszont észre sem veszi.

Gokce barátságot köt Kaannal (Berk Hakman), egy közeli kávézó tulajdonosával, és párkapcsolati tanácsért folyamodik hozzá. Mit sem sejt azonban Kaan zűrős múltjáról: Kaan lázadó fiatalként nőtt fel az utcán és viharos viszonyt folytatott Demir húgával, Duruval (Pinar Kaya), ezért Demir és szülei Amerikába küldték Durut tanulni, ezzel elvágva kettejük kapcsolatát. Kaan Gokce-n keresztül próbál bosszút állni Demiren, ám hamarosan rájön, hogy többet érez a lány iránt.

Tarts velünk a Facebookon is!

A leírás forrása: Sony

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása