Május közepétől új időpontba pakolják az RTL Klub napi, török sorozatát

2018. május 03. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub tavaly ősszel mutatta be az Elif - A szeretet útján című török sorozatot, amely minden hétköznap délután látható. Az Elif azon kevés szériák egyike, melyek Törökországban is naponta kerülnek adásba és nem filmhosszúságú részekből állnak. A sorozatot több mint nyolc hónapja vetíti az RTL Klub és ez idő alatt elég gyakran kellett új kezdési időponthoz szokniuk a nézőknek. Legutóbb pont márciusban.

A Konyhafőnök új évada miatt a Fókusz elkerült a Híradó elé, így az Elif - A szeretet útján 16.50 helyett 16.20-kor kezdődik jelenleg is. Ez azonban hamarosan ismét megváltozik, ugyanis véget ér a gasztroreality, a Fókusz pedig visszakerül a Híradó mögé. Ennek köszönhetően május 14-től kezdve az Elif - A szeretet útján újra 16 óra 50 perckor lesz látható hétköznap délutánonként az RTL Klubon.

A sorozat első évada a nyár folyamán finálézik hazánkban, ám a folytatás nem kérdéses, ugyanis az RTL Klub pár hónapja kérdésünkre megerősítette, érkezik a következő, azaz második évfolyam is.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása