Műsorváltozás lesz az RTL Klubon: Új részekkel tér vissza A Fal

2018. május 02. - Jasinka Ádám

Régen volt példa olyan éles csatára az RTL Klub és a TV2 között, mint ami tavaly novembertől kezdve idén márciusig jellemezte a két tévéadó versenyét. Bár A Fal premier előtti adása elképesztően magas nézettséget hozott, azután hogy februártól minden hétköznap este képernyőre került, ráadásul az addigra nagyon népszerűvé váló A Piramis ellen, már nem teljesített annyira jól. Sőt, többször ki is kapott.

afal_majus_visszateres.jpgFotó: RTL Klub

Február végén aztán érkezett a hír, miszerint befejezték A Fal forgatását, és akkor azt nyilatkozta Schiwert-Takács László, az RTL Magyarország marketingkommunikációs igazgatója, hogy "a tavaszi műsorrendbe tervezett mennyiséget leforgattuk, és A Fal készítése már véget ért." Ennek fényében joggal hihettük, amikor megtudtuk, hogy március 23-án lekerül a képernyőről a gameshow, hogy elfogytak az adások. Ma azonban kiderült, hogy vannak még epizódok.

A Fal ugyanis május 14-én, hétfőn 19 óra 35 perckor visszatér az RTL Klubra és minden hétköznap este új részekkel lesz látható a Konyhafőnök helyén. A gameshow előtt a Fókusz lesz adásban, ami így ismét visszakerül a főműsoridőbe. Mivel a magazinműsor és A Fal együtt rövidebb lesz, mint a Konyhafőnök, ezért mind a Barátok közt, mind az Éjjel-Nappal Budapest 10 perccel hamarabb kezdődik május 14-től. A késő esti sorozatok nézői viszont nem sok változást fognak érzékelni.

Az RTL Klub esti műsorrendje május 14-től:
18.00: Híradó
19.05: Fókusz
19.35: A Fal
20.55: Barátok közt
21.35: Éjjel-Nappal Budapest
22.50: CSI: A helyszínelők/Házon kívül/Szulejmán/Halálos fegyver/Showder Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása