Már be is fejezték A Fal forgatását

2018. február 24. - Jasinka Ádám

Február elején indult el hivatalosan, a tavaly őszi két bemutatkozó adás után az RTL Klub új, látványos gameshow-ja, A Fal. A Sebestyén Balázs vezette műsort a TV2-n január eleje óta nagy sikerrel futó A Piramissal egy időben tűzték képernyőre. Stohl András vetélkedője az első két nap gyengélkedése után azonban magára talált, és mind a teljes népesség, mind a 18 és 49 év közötti nézők körében át tudta ugrani az RTL-es falat.

afal_forgatas_befejezes.jpgFotó: RTL Klub

Vélhetően emiatt változtatott erre a hétre műsorrendjén az RTL Klub: visszahozták a Fókuszt a Híradó mögé, így A Fal mintegy fél órával a megszokotthoz képest később, 19 óra 35 perckor kezdődik. Nem tudni, hogy mennyire vált be ez a módosítás a tévéadó számára, de az mindenképpen beszédes, hogy míg A Piramisból hamarosan újabb adásokat rögzítenek, addig A Fal forgatását már befejezték - tudta meg a Bors.

"A tavaszi műsorrendbe tervezett mennyiséget leforgattuk, és A Fal készítése már véget ért. Tudomásom szerint annyi adás elkészült, amennyit berendeltek, sőt még eggyel több is, mert a nulladik, próbaepizód annyira jól sikerült, hogy azt is adásba tervezték" - nyilatkozta a Borsnak Schiwert-Takács László, az RTL Magyarország marketingkommunikációs igazgatója.

A Fal pár hétig tehát még képernyőn lesz, a helyére pedig nagy valószínűséggel A Konyhafőnök újabb évada érkezik, melynek megújult zsűrijében Gáspár Beát, Fördős Zét és Rácz Jenőt láthatja majd a közönség.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása