Megtudtuk, bemutatja-e az RTL Klub az Elif - A szeretet útján folytatását

2018. március 23. - Jasinka Ádám

A napokban számoltunk be arról, hogy március 26-tól ismét új vetítési időpontban, mintegy fél órával korábban jelentkezik majd premier epizódokkal az Elif - A szeretet útján. Az RTL Klub műsorán tavaly szeptember óta minden hétköznap délután látható sorozat jövő hétfőtől 16 óra 20 perckor kezdődik.

elifaszeretetutjan_folytatas.jpgElif (fotó: RTL Klub)

Az Elif - A szeretet útján egyike azon török sorozatoknak, melyek nem csak hazánkban, hanem Törökországban is naponta kerülnek képernyőre. Ennek köszönhetően hosszabb is, mint az átlag hasonló szériák. Az eddigi négy évad alatt közel ezer részt forgattak a címszereplő kislány és családjának történetéből. Az RTL Klub műsorán jelenleg az első évfolyam látható, azonban hamarosan adásba kerül a finálé. Várhatóan június elején.

Bár még távoli a szezonfinálé időpontja, megkérdeztük, hogy a sorozat rajongói számíthatnak-e a folytatásra, tehát az Elif - A szeretet útján második évadára? „Az Elif - A szeretet útján most futó évadának befejezése után érkezik majd a folytatás, de a pontos dátumokat (így a mostani évad utolsó epizódjának adásnapját, illetve a folytatás adásba kerülésének időpontját) egyelőre nem szeretnénk megosztani a Kebabvízió olvasótáborával” - nyilatkozta a MűsorVízió kérdésére az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Ez azt jelenti, hogy az Elif - A szeretet útján, köszönhetően talán a nézettségi eredményeinek is, az első évad után is folytatódni fog és nem jár úgy mint a korábban szintén délutánonként vetített, de abbahagyott A kis menyasszony című indiai sorozat.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása