Szinkronhangok: Feriha (Adini Feriha Koydum)

2018. február 19. - Jasinka Ádám

Március 6-án, kedden 16 óra 50 perckor indul a TV2 műsorán a Feriha, egy vadonatúj török sorozat, több, itthon már ismert török színésszel. A történet főhőse Feriha, egy szegény sorból származó ambiciózus és tehetséges fiatal lány, aki az egyetemen gazdag család gyermekének adja ki magát. Ám amikor rátalál a szerelem, belebonyolódik a saját maga szőtt hazugságok hálójába.

feriha_szinkron.jpg

Feriha (Adini Feriha Koydum)

Hazal Kaya (Feriha) - Csifó Dorina
Cagatay Ulusoy (Emir) - Czető Roland
Vahide Percin (Zehra) - Bognár Anna
Metin Cekmez (Riza) - Csuha Lajos
Deniz Ugur (Sanem) - Sallai Nóra
Sedef Sahin (Cansu) - Hermann Lilla
Melih Selcuk (Mehmet) - Timon Barnabás
Ceyda Ates (Hande) - Pekár Adrienn

Magyar szöveg: Gaál Noémi, Hegyi Krisztina, Oláh Petra
Hangmérnök: Árvai Csaba
Gyártásvezető: Boskó Andrea 
Szinkronrendező: Bartucz Attila
Produkciós vezető: Kovács Anita
Stúdió: Pannonia Dubbing Solutions

Érdekesség #1: Vahide Percin, akárcsak a Szulejmánban, ebben a sorozatban is Bognár Anna hangján szólal meg. Akárcsak Metin Cekmez, akit a Seherezádé után itt is Csuha Lajos szinkronizál.
Érdekesség #2: A Tiltott szerelemből ismert Hazal Kaya azonban új hangot kap, Lamboni Anna után Csifó Dorina szólaltatja meg.
Érdekesség #3: Bár a Delibal című film magyar változata előbb elkészült - ahol Cagatay Ulusoy magyar hangja Szabó Kimmel Tamás - a nézők először mégsem vele hallhatják majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása