Szinkronhangok: Tiltott szerelem (Aşk-ı Memnu)

2017. június 17. - Jasinka Ádám

Öt évvel ezelőtt, 2012 februárjában indult a TV2 műsorán Beren Saat és Kivanc Tatlitug közös sorozata, a Tiltott szerelem. Nem túlzás azt állítani, hogy nézők tömegét ültette a képernyők elég az azóta hihetetlen népszerűségre szert tevő színészpáros. A Tiltott szerelem, amely több mint fél évig volt minden hétköznap délután látható a TV2-n, nem csak a hazai ismertséget, hanem az állandó magyar hangjaikat is meghozta Saatnak és Tatlitugnak is.

tiltottszerelemszinkron.jpg

A Továbbra kattintva megtalálhatjátok a Tiltott szerelem magyar hangjainak névsorát, és a sorozat történetének rövid leírását.

Tiltott szerelem (Aşk-ı Memnu)

Selcuk Yöntem (Adnan) - Kertész Péter
Nebahat Cehre (Firdevs) - Bencze Ilona
Beren Saat (Bihter) - Vágó Bernadett
Kivanc Tatlitug (Behlül) - Makranczi Zalán
Nur Aysan (Peyker) - Mezei Kitty
Gülsen Tuncer (Ahszen) - Tímár Éva
Zerrin Nisanci (Aynur) - Hirling Judit
Zerrin Tekindor (Deniz) - Götz Anna

Baran Akbulut (Besir) - Varju Kálmán
Batuhan Karacakaya (Bülent) - Boldog Gábor
Pelin Ermis (Cemile) - Csuha Bori
Eda Özerkan (Ezel) - Bálizs Anett
Recep Aktug (Hilmi) - Németh Gábor
Ufuk Kaplan (Katya) - Varga Szilvia
Münir Akca (Melih) - Szokolay Ottó
Evren Duyal (Nesrin) - Hullan Zsuzsa
Hazal Kaya (Nihal) - Lamboni Anna
Ilker Kizmaz (Nihat) - Magyar Bálint
Alay Cihan (Riza) - Tolnai Miklós
Fatma Karanfil (Sayeste) - Rátonyi Hajnal
Gülizar Irmak (Sevil) - Szórádi Erika
Rana Cabbar (Szülejman) - Gyürki István
Eda Tansever (Zeynep) - Törtei Tünde
Hayal Köseoglu (Pelin) - Kálmánfi Anita
Olgun Yalcin (Deniz) - Horváth Andor

További magyar hangok: Martin Adél (Ayca), Hermann Gréta (Ayse), Nagy Viktor (Ali), Bessenyei Emma (Asiye), Kraszkó Zita (Buzsu), Tarján Péter (Celevi), Hegedüs Miklós (Candas), Albert Gábor (Emir), Kovács Nóra (Gulay), Presits Tamás (Ihsan), Némedi Mari (Inyi), Galkó Balázs (Yalcin), Faragó András (Yilmaz), Honti Molnár Gábor (Öcan), Karsai István (pszichológus), Szűcs Sándor (Salim), Berkes Bence (Sarp), Bánfalvi Eszter (Selen), Potocsny Andor (Zerin)

Szinkronrendező: Hornyák Mihály
Stúdió: Masterfilm Digital

A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan életéről szól, aki isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel. A család élete azonban fenekestül felfordul, amikor Adnan megismerkedik a nála jóval fiatalabb, bájos Bihterrel. A férfi azonnal szerelemre lobban és nem sokkal az első randevú után megkéri a lány kezét. A fiatal lány pedig igent mond, mert így akar bosszút állni az anyján, aki régóta szemet vetett már Adnanra. Hiába is tiltakozik mindkét fél rokonsága, a pár egybekel. A rokonok pedig a menyegző után is mindent megtesznek, hogy szétválasszák őket.

Leírása: TV2 Sajtószoba
Fotó: ayyapim.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása